Lifewave

Som et supplement til mine øvrige behandlingsformer arbejder jeg også med Lifewave plaster.
Lifewave teknologien stiftede jeg bekendskab for ca 7-8 år siden, da flere i min omgangskreds blev forhandler. De talte højt og flot om de her fantastiske plaster som nærmeste var et mirakelmiddel.

Jeg var mildest talt meget skeptisk og synes der var lidt meget “Amerikansk halleluja” over det hele.

Men tiden gik og vennerne var stadig varme fortaler af produkterne. Så da jeg i forbindelse med en stor og udfordrende eksamen var mere nervøs end godt var, blev forslået et Aeon plaster i nakken, tænkte jeg okay det må prøves.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 51719142 hvis du vil vide mere. Vil du bestille plaster så er mit distributør nr. 866458.

Du kan læse mere her: www.lifewave.com 

HALLELUJA siger jeg bare. Da jeg står under eksamen og fremlægger min opgave og dertilhørende powerpoint, sætter mit armbånd og dermed min arm sig fast i min striktrøje på ryggen. Så stod jeg der som”enarmet”. Normalt ville jeg have reageret med hysteriske grin/gråd. Men her oplevede jeg bare ro og overskud. Jeg fortsatte min eksamen uden afbrydelse og da jeg var færdig og kom tilbage på min plads, gik det op for mig hvilken vild oplevelse jeg lige havde haft.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det var Aeon plasteret der gav mig den ro og balance.

Siden da har jeg både med min familie og kunder haft fantastiske oplevelse med de forskellige Lifewave plastre.
Blandt andet er min mand efter 48 år som voldsom hunde allergiker, blevet fri af hans allergi.
Vi har nu haft Charlie i fire år uden min mand har haft problemer med ham eller andre hunde. Jeg brugte blot 2 plaster, en hund og 12 min.