Skab balance i krop og sind

Føler du dig ofte uoplagt, træt og måske lidt ude af balance?
Du kan bare ikke præcis sætte en finger på hvad det handler om.

Du sover måske også lidt dårligt, og oplever at dit immunforsvar er nedsat. Går du til lægen får du bare at vide at det sikkert er en virus. Ved hjælp af ONDAMED® PEMF(Pulserende ElektroMagnetiske Felter) Biofeedback, fortæller din krop hvor ubalancen er samt hvilken frekvenser kroppen har brug for, for at komme i balance og det er helt uden brug af nogen former for medicin.

Når jeg laver forundersøgelsen, som tager ca. 1 1/2 time tester jeg dine organer, og mikroorganismer samt din vitamin og mineralbalance i gennem. (du er fuldt påklædt under behandlingen).

Derefter aftaler vi et behandlingsforløb, det vil som regel handle om 1-2 besøg i den samme uge som undersøgelsen er fundet sted, og derefter aftaler vi nærmere hvis der er behov for flere besøg. Med Biofeedback arbejdes der både på det fysiske og psykiske plan.


ONDAMED® PEMF Biofeedback er et professionelt behandlerudstyr der ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser, skaber balance i krop og sind. Det sker helt uden smerter og bivirkninger, i en afslappet atmosfære.