Sundhed på celleplan

Drømmer du om masser af energi og en sund og slank krop og vil du forebygge livsstilsygdomme samt optimere dit helbred?

Føler du dig ofte træt og energiforladt? Du lider måske af allergi, eksem, kroniske smerter, gigt, Diabetes 2, overvægt, forhøjet blodtryk og kolesterol. Du oplever flere småskevanker, men slår det hen med at du har travlt, det er nok årstiden eller din alder?

Forskning viser, at kronisk inflammation i kroppen kan forårsage mange af vores LIVSSTILSYGDOMME. Derfor gælder det om at undgå at skabe kronisk inflammation i kroppen.

Dette foredrag fortæller om hvordan du kan blive testet for dit inflammations niveau og hvordan du nedsætter det. Ved få ændringer kan du blive fri af inflammationen og i stedet få en let og rørig krop samt mere overskud til at gøre de ting som gør dig glad og giver dig energi.

Lyder det for godt til at være sandt?

Det ER sandt – Så kom til et hyggeligt event og hør hvordan du kan optimere forebyggelse og velvære.

Foredraget er gratis – dog er der begrænset pladser, så tilmeldingen er nødvendig og bindende. Du vil blive præsenteret for et fantastisk evidensbaseret kosttilskud i slutningen af oplægget. Der er ingen købetvang. Du får mulighed for at smage produktet. Hvis du som mange andre bare oplever at det kun kan gå for langsomt med at få det bedre, kan du bestille produktet til et halvt års forløb denne dag og samtidigt spare penge. Gør du det, giver jeg dig en test til en værdi af 995 kr. så du får viden om hvor dit inflammationsniveau ligger.

Meld dig til et foredrag og bliv meget klogere på kronisk inflammation, hvad symptomerne på det kan være, hvad du selv kan gøre samt få gode råd til, hvordan du på en simpel måde kan booste dit immunforsvar og mindske inflammation.

Pga. Covid-19 foregår foredraget online, så giv mig et ring hvis du vil med.