Biofeedback

ONDAMED® PEMF Biofeedback er et professionelt behandlerudstyr der ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser, skaber balance i krop og sind. Her er der tale om at vi arbejder på celleplan. Behandlingen er helt uden smerter og bivirkninger og foregår i en afslappet atmosfære.

Efter mere end 25 års forskning og klinisk anvendelse i Europa, USA, Asien og Australien, er ONDAMED® PEMF Biofeedback, CE godkendt klasse II medicinsk udstyr i Europa og godkendt af det amerikanske FDA som svarer til det danske sundheds- og levnedsmiddelstyrelse.

For at betjene maskinen er jeg uddannet og Certificeret Ondamed® PEMF behandler.
(PEMF betyder Pulserende Elektromagnetiske Felter)

Få din ONDAMED® Biofeedback Behandling i dag!

Jeg starter altid med en indledende samtale hvor vi dels afdækker hvilken udfordring du vil arbejde med og hvor jeg giver dig en mere dybdegående forklaring på denne behandling og de frekvenser jeg bruger til lige præcis dig. Du ligger afslappet på min briks og der bliver placeret op til fire forskellige skanner på din krop.

Når vi arbejder med biofeedback sker der forandringer både på det fysiske og psykiske plan.


Denne behandling er uegnet hvis du er gravid eller hvis du har haft en blodprop de sidste 6 måneder eller har en Pacemaker.

Med biofeedback arbejder jeg bl.a. med:

Røgfri, Sukker-afhængighed, Alkohol-afhængig

Stress-håndtering, Vægt-optimering, Detox

Fibromyalgi, Led & muskelsmerter

Osteoporose, Søvnudfordringer, KOL-lindring

og meget mere.

Kontakt mig endelig hvis du har andre udfordringer, for ovennævnte er blot en lille del af hvad der kan arbejdes med.

Rigtig ofte arbejder jeg med kombination biofeedback & hypnose, da de to metoder i den grad komplimenterer hinanden og skaber varige resultater. Jeg er den eneste der laver denne kombination.

Du er fuldt påklædt under min ONDAMED Biofeedback Behandling, dog uden fodtøj.