Regressionterapi & Hypnose

Regressionterapi bruges ofte sammen med hypnose. Ved hjælp af hypnose regressionterapi har vi et fantastisk redskab til at komme i forbindelse med årsagen til præcis den udfordring du har. Når der bliver løst op for årsagen, vil du opleve at få det bedre. Faktisk vil de fleste opleve en forbedring efter blot en enkelt session.

Hypnose & terapien kan hjælpe på handlemønstre og traumer

Mange af vore uhensigtsmæssige handlemønstre og følelser stammer fra tiden mellem 0 og 5 års alderen. Ofte kan vi ikke huske særligt meget fra den tid, men ved hjælp af hypnose er det som regel nemt at finde frem til lige præcis den eller de begivenheder, hvor udfordringen eller følelsen opstod.

Vi laver alle regression hver dag, det sker f.eks. når vi tænker på begivenheder tidligere i livet eller blot tænker på hvad vi lavede i går. Den nyeste danske forskning viser, at vi i en stor del af vores vågen tilstand, befinder os i forskellige grader af hypnose. Derfor er hypnose en ganske naturlig tilstand at befinde sig i.

Regression med hypnose er en sikker metode til at skabe positiv forandring. Du har altid fuld kontrol og er fuldt tilstede.

Book regressionsterapi i god tid!

Det er en god ide at booke 4 aftaler med 6-10 dage i mellem til et terapi forløb, for på den måde at sikre dig at der er ledige tider i aftalebogen.

I dag indgår biofeedback i langt de fleste af mine hypnosebehandlinger, da biofeedback i den grad komplimentere hypnose.

Læs om biofeedback her.

Hvad kan du bruge hypnose til? 

Selvværdproblemer, Selvtillidsproblemer, rygestop,

Præstations-angst, Eksamens-angst, Tandlægeangst, Flyskræk, Alle slags fobier,

Stress, Smertelindring af kroniske smerter, Søvnbesvær,

Vægtkontrol, Sengevædning, Ked af det hed, trøstespisning,

Neglebidning, Vrede, Jalousi, Svigt,

Alle former for afhængighed, Sukker, Alkohol m.m.