Rygestop med hypnose i Nordsjælland

Du kender det sikkert godt – du har allerede forsøgt at blive røgfri mange gange, nogle gange uden nogen former for hjælpemidler. Dét oplever de fleste som en svær, for ikke at sige en umulig opgave. Andre gange har du forsøgt rygestop hypnose, men har måske ikke opnået den ønskede effekt. Mange har også prøvet nikotinprodukter, som de så er blevet afhængige af. Det er netop her, hvor behandlingen hypnose rygestop lokalt i Nordsjælland kommer ind i billedet.

Vælg et sundere liv som NICOFRI / Hypnose rygestop

Gang på gang oplever du, at du falder i, snupper en cigaret og så lige en mere, og du er afhængig igen. Ved hjælp af hypnose har jeg gennem de sidste 14 år hjulpet rigtig mange i Nordsjælland til et sundere liv som Nicofri. Hypnose rygestop “re-programmerer” dig til et liv som røgfri. De fleste vil faktisk opleve at være røgfri efter blot en enkelt session med hypnose rygestop.

Jeg anbefaler altid min kombinationsbehandling med biofeedback og hypnose, da kombinationen er yderst effektiv, medmindre du er gravid, har pacemaker eller har haft en blodprop eller hjerneblødning indenfor det sidste halve år.

Hvis du vil vide mere om en kombinationsbehandling, kan du læse mere om at blive røgfri med biofeedback og rygestop hypnose her.

Der er mange gode grunde til at blive røgfri med hypnose

20 minutter efter sidste cigaret falder pulsen til det normale

48 timer efter sidste cigaret vil både lugte- og smagssans bedres

Som røgfri vil du allerede i løbet af et par dage til uger føle dig mere sund og rask

Risikoen for blodpropper falder allerede efter få uger

Kræftrisikoen mindskes væsentligt ca. 5-10 år efter rygestoppet

Rygere, som holder op med at ryge inden 35-års alderen, har stort set lige så lang forventet levetid som aldrig-rygere

Efter 5 år er risikoen for at dø af blodprop i hjertet næsten den samme som for en ikke-ryger

Behandlingen hypnose mod rygning koster 1795 kr.
Hypnose rygestop har hjulpet mange med at blive røgfri. Det er en effektiv metode, der tilbyder varige resultater. 

Hypnose kan bruges til mere en rygestop 

Hypnose er et godt redskab der kan anvendes til langt mere en rygestop. Men hvad kan det egentlig bruges til? Gennem mine 13 år som hypnotisør og terapeut har jeg derfor hjulpet personer i hele Nordsjælland med alting fra rygestop til fobier, trøstespisning og meget mere inden for 5-path hypnose terapi.

Kontakt mig 

Skal jeg  hjælpe dig med at blive røgfri eller måske noget helt andet?
Om du er privat eller erhverv gør ingen forskel – tag kontakt til mig, hvis du har brug for en firmaaftale eller hjælp gennem hypnoseterapi.