Røgfri med Biofeedback & Hypnose

Som den eneste i Danmark tilbyder jeg denne yderst effektive kombinationsbehandling, Biofeedback rygestop, hvor det er let at blive og forblive røgfri. Rigtig mange kommer til mig efter de har prøvet alt andet der er på markedet af hjælpemidler, og oplevet at de gang på gang er faldet i igen. De synes det er svært at blive og i sær forblive røgfri. Leder du efter dine cigaretter så snart din telefon ringer? Belønner du dig selv med en cigaret eller to når arbejdet er gjort? Er cigaretten din pauseknap? I en samtale afdækker vi hvilke udfordringer du forestiller dig du kan få i forhold til at leve livet som røgfri, og ud fra det hjælper jeg dig med at tackle dem.

Biofeedback rygestop & Hypnose

Da du røg den første cigaret, dannes receptorer for nikotin.
Desværre er det sådan, at når kroppen først har dannet receptorer for nikotin, kan de ikke fjernes igen, de vil altid være der, aktive eller inaktive.
Ved hjælp af Biofeedback lukker jeg receptorerne ned, så de bliver inaktive. Det vil sige, at der lukkes af for trangen til nikotin og du har ingen abstinenser.
Ved kombinations-behandlingen Biofeedback & Hypnose er næsten 9 ud af 10 personer stadig røgfri efter 3 måneder efter blot én enkelt behandling!

Væk med vanen – bliv røgfri nu!

Vanen og den psykiske afhængighed arbejder vi også med i hypnose. Biofeedbacken lukker ned for din afhængighed men arbejder også på det psykiske plan, blandt andet ved en beroligelse af nervesystemet. Hypnose er en særdeles effektiv måde at få bugt med vanen på og samtidig “kode” dig til, at du ikke erstatter dit nye liv som røgfri med en ny ikke hensigtsmæssig vane, som f.eks. slik, ekstra meget mad osv., men derimod booster dit nye sundere liv.

Behandlingerne med Biofeedback og Hypnose er helt uden bivirkninger og smerter. Du er fuldt påklædt, dog uden fodtøj. Pris 1995 kr.

Bliv røgfri: Afgiftning & udrensning

De første 12 timer efter endt behandling må du ikke drikke kaffe, te, Cola, energidrikke og alkohol. Disse produkter påvirker det samme lystcenter i hjernen, som nikotin gør. Derudover indeholder behandlingen også en udrensning. Derfor er det meget vigtigt at du i mindst 3 uger efter endt behandling drikker 2 l vand om dagen. Behandlingen er helt smertefri og uden nogen former for bivirkninger og tager ca. 2 1/2 time.

Læs mere om Biofeedback på siden og hvordan

ONDAMED® PEMF Biofeedback er et professionelt behandlerudstyr der ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser, skaber balance i krop og sind og sammen med hypnose “lukker ned” for din afhængighed. Det sker helt uden smerter og bivirkninger, i en afslappet atmosfære.

Se kundeudtalelserne nedenfor, eller kontakt mig direkte på telefonnummer: +45 51 71 91 42 eller skriv til mig på info@2sindfryd.dk hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at booke behandlingen hos mig!