Røgfri med Biofeedback & Hypnose

Skal du være røgfri én gang for alle?

Rigtig mange kommer til mig efter de har prøvet alt andet der er på markedet af hjælpemidler, og gang på gang er de faldet i. De synes det er svært at blive og i sær forblive røgfri. Her kan du blive røgfri med Biofeedback og Hypnose. Det er en effektiv og let måde at blive og forblive røgfri på! Helt uden smerter eller bivirkninger.

Ved kombinations-behandlingen Biofeedback & Hypnose er næsten 9 ud af 10 personer stadig røgfri efter 3 måneder efter blot én enkelt behandling! En kombinations-behandling tager ca. 2 1/2 time.

Røgfri med Biofeedback & Hypnose

Leder du efter dine cigaretter så snart din telefon ringer? Belønner du dig selv med en cigaret eller to når arbejdet er gjort? Er cigaretten er din pauseknap? Så vil jeg anbefale en kombineret behandling med Biofeedback og hypnose. Vi får os en snak om dig som værende røgfri. I denne snak får vi sammen afdækket hvilke udfordringer du forestiller dig du kan få i forhold til at leve livet som røgfri, og ud fra det hjælper jeg dig med at tackle dem.

Nikotin receptorer

Da du røg den første cigaret, dannes receptorer for nikotin.
Desværre er det sådan, at når kroppen først har dannet receptorer for nikotin, kan de ikke fjernes igen, de vil altid være enten aktive eller inaktive.
Ved hjælp af Biofeedback lukker ned receptorerne ned igen, så de bliver inaktive. Det vil sige, at der lukkes af for trangen til nikotin og du har ingen abstinenser.

Vanen

Vanen og den psykiske afhængighed arbejder vi med i hypnose. Biofeedbacken lukker ned for din afhængighed men arbejder også på det psykiske plan, blandt andet ved en beroligelse af nervesystemet. Hypnose er en særdeles effektiv måde at få bugt med vanen på og samtidig “kode” dig til, at du ikke erstatter dit nye liv som røgfri med en ny ikke hensigtsmæssig vane, som f.eks. slik, ekstra meget mad osv., men derimod booster dit nye sundere liv.

Afgiftning & udrensning

De første 12 timer efter endt behandling må du ikke drikke kaffe, te, Cola og alkohol. Disse produkter påvirker det samme lystcenter i hjernen, som nikotin gør. Derudover indeholder behandlingen også en udrensning. Derfor er det meget vigtigt at du i 14 dage efter endt behandling drikker 2 l vand om dagen.

Læs mere om Biofeedback  her.

Behandlingerne med Biofeedback og Hypnose er helt uden bivirkninger og smerter. Du er fuldt påklædt, dog uden fodtøj. Pris 1795 kr.