Behandling af stress med Hypnose & Biofeedback

Har du en mistanke om at du har brug for stresshåndtering? Så er det nu at du skal tage din skæbne i egne hænder. Her hos 2SindFryd kan du modtage behandling af stress med hypnose og biofeedback! Langvarig stress er ikke godt for kroppen; og skaber ubalance både i hjerne og krop, og kan dermed sætte din krop på konstant beredskab. Føler du dig ved siden af dig selv og kan du sætte hak ved flere af nedenstående, så lider du sandsynligvis af stress.

Du har svært ved at sove
Du har uro i kroppen
Du har svært ved at huske
Du bliver let vred eller ked
Du mangler overblik
Du har ofte ondt i maven eller hovedet
Du har svært ved at koncentrere dig

Stresshåndtering er vigtigt!

Med et kombineret biofeedback & hypnose forløb, kan vi skabe balance i både krop og sind så du igen kan føle dig ovenpå. Et stress håndterings-forløb er på 5 behandlinger, hvor du kommer en gang om ugen. Efterfølgende kan der i en periode være behov for vedligeholds besøg med biofeedback.

Ved det første besøg, vil jeg tale med dig om din situation, samt fortælle dig lidt om hvad hypnose og biofeedback er og gør, og give den første biofeedback behandling.

Book gerne de 5 ugentlige besøg med det samme, så retter jeg til, da ikke alle besøg er af to timers varighed.

Stresshåndtering med hypnose og biofeedback

Behandling af stress med hypnose kombi kan gøre en forskel for dig!

Læs om Biofeedback. Du er fuldt påklædt under behandlingen, dog uden fodtøj.

Se kundeudtalelserne nedenfor, eller kontakt mig direkte på telefonnummer: +45 51 71 91 42 eller skriv til mig på info@2sindfryd.dk hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at booke behandlingen hos mig!