Firma aftale

ER VELVÆRE & SUNDHED EN DEL AF DIN VIRKSOMHEDS TILBUD TIL DE ANSATTE?

Er der rygere blandt dine medarbejdere?

Kan du se fordelen ved at dine medarbejder ikke skal ud og ryge flere gange om dagen og dermed kan yde det mere når de er på jobbet? Ikke at forklejne de færre sygedage de har når deres helbred får et spark opad som røgfri. For slet ikke at tale om at du gør det muligt for dem at kvitte en last, mange gerne vil af med. Så skal du overveje at tilbyde en røgfri-behandling til dem. Behandlingen tager ca. 2 1/2 time og det vil for langt de fleste være nok.

Jeg har siden 2009 hjulpet mange mennesker til den forandring de drømte om. Ved hjælp af hypnose, terapi, NLP og ikke mindst det nyeste skud på stammen, Biofeedback, har jeg nemlig nogle ret fantastiske redskaber i min værktøjskasse. Jeg har mange muligheder for at hjælpe med at skabe et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed, hvor medarbejderne trives og har færre sygedage. Og dermed får de mere effektiv tid til at udføre deres arbejdsopgaver – og et bedre liv.

Jeg kan tilbyde behandlinger af bl.a.:

Overforbrug af alkohol, sukker, mad – som er et forløb på 2-8 behandlinger hvor jeg arbejder med både hypnose og biofeedback.

Stress af nu er et forløb på 5 behandlinger hvor jeg med både hypnose og biofeedback arbejder med både den psykiske og fysiske stress.

Eller præstationsangst, sceneskræk, flyskræk eller andre barrierer…..

…dine medarbejdere kan opleve i deres arbejdsliv. Mange af disse kan behandles med en gang hypnose og biofeedback– eller måske et ganske kort forløb.

Har dette vakt Jeres interesse, så kontakt mig gerne på telefon; 51 71 91 42 eller skriv til mig på info@2sindfryd.dk og fortæl lidt om jeres ønsker så vil jeg komme med et godt tilbud.