Sukkerafhængighed

Er du træt af at du ikke kan styre dit sukker indtag? Så tag kontrollen tilbage og slip fri af din sukkerafhængighed. Afhængighed af sukker kan skabe både fysiske og psykiske udfordringer. Du er afhængig hvis du ikke kan komme i gennem dagen uden sodavand, kager og slik.

Hvorfor oplever du sukkerafhængighed?

Har du svært ved at holde vægten? Oplever du følelsen af du ikke kan styre dit behov for sukker og/eller Cola, og det selvom du gang på gang har besluttet dig for, at du kun skal have et enkelt stykke chokolade eller et enkelt stykke slik, har du et øjeblik efter spist hele pladen eller tømt posen. Det der sker er, når du indtager sukker eller Cola udløser din hjerne endorfiner, som er et morfinlignende hormon. Derfor oplever du, at du får et energikick og følelsen af velvære/lykke. Desværre er følelsen af glæde og velvære kortvarig og du får et dyk i energien og humøret. Samtidigt føler du måske skyld over at du igen ikke kunne beherske dig – du jo bare har “rygrad som en regnorm”-og så søger du trøst igen og igen.

Tag kontrollen tilbage med en kombinationsbehandling.

Med hjælp af kombinationen af Hypnose og Biofeedback kan du som oftest på blot 2 behandlinger mindske eller fjerne den fysiske og psykiske trang til sukker og tage kontrollen tilbage. Behandlingen tager ca. 2 timer pr. gang. De to besøg skal være to på hinanden følgende dage, eller med højst 1 dag i mellem.

Bonus effekt kan være: vægttab, mere energi og bedre humør.

I behandlingen indgår en detox, således at din krop får en effektiv udrensning. Derfor er det meget vigtigt at du i de første 14 dage efter endt behandling drikker  2 L. vand om dagen. Du vil også blive behandlet mod candidasvampen og modtage stimulering af bugspytkirtlen, således at kroppens naturlige sukker balance bliver genoprettet.

Du er fuldt påklædt under behandlingen, dog uden fodtøj.

ONDAMED® PEMF Biofeedback er et professionelt behandlerudstyr der ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser, skaber balance i krop og sind og sammen med hypnose “lukker ned” for din afhængighed. Det sker helt uden smerter og bivirkninger, i en afslappet atmosfære.

Se kundeudtalelserne nedenfor, eller kontakt mig direkte på telefonnummer: +45 51 71 91 42 eller skriv til mig på info@2sindfryd.dk hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at booke behandlingen hos mig!