Røgfri & KOL

Har du fået konstateret KOL er det ekstra vigtigt for dig at blive røgfri.

Derfor kan du med dette Røgfri & KOL forløb både blive røgfri og sætte en ekstra effektivt gang i healingsprocessen af dine lunger og bronkier.
Ved første besøg bliver du røgfri ved hjælp af min kombinationsbehandling som du kan læse mere om under behandlingen biofeedback røgfri.

Derefter består forløbet af Biofeedback til lindring af KOL og styrkelse af dine lunger og lungekredsløbet, hvor du de første 8 gange kommer en gang om ugen, for virkelig at booste dine lunger og derefter kommer til vedligehold en gang om måned i 6 måneder. Efter ca. 8 måneder laver vi sammen en individul vurdering af, om du har behov for flere besøg og i så fald, hvilket interval der er behov for.

Røgfri & KOL forløbet er en let, smertefri og medicinfri måde at blive røgfri og forbedre lunge- og bronkier systemet.

Er du udfordret af KOL? – Prøv Biofeedback
KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom, som tidligere blev kaldt Astmatisk Bronkitis.

Det er en kronisk lungesygdom, der rammer mange danskere. Hvis du har fået konstateret KOL, er det heldigvis muligt at bremse sygdommens udvikling. Det kan du især gøre ved at blive røgfri og træne.
Det vurderedes at omkring 320.000 danskere lever med KOL, i større eller mindre grad, men kun halvdelen ved, at de har sygdommen.

De typiske tegn på KOL er: hoste, åndenød, pibende/hvæsende vejrtrækning i mere end 2 måneder.

Læs mere på Lungeforeningens hjemmeside. http://www.lunge.dk

Jeg oplever at mine kunder, som får Biofeedback til at styrke og fremme healingsprocessen  har rigtig god effekt af biofeedback. De vender tilbage og fortæller at de har fået større overskud som følge af at de optager ilten lettere og det er blevet nemmere for dem at trække vejret også når de er aktive.

 Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 51719142.