Biofeedback & Hypnose til Vægttab

Overvejer du hypnose til vægttab? Har du for mange kilo på kroppen? Og har du prøvet den ene slankekur efter den anden? Måske er du faktisk blevet flere kilo lettere, for en periode? Men det har aldrig været et varigt vægttab? Med mit vægtoptimerings forløb er der heldigvis hjælp at hente.

Ved hjælp af Biofeedback og Hypnose vægttab, kan vi i løbet af kun 8-12 sessioner fordelt på 8-12 uger, skabe din positive forandring med vægt-optimering. Med Biofeedback arbejder vi blandt andet med at genopbygge dit fordøjelse system, så det fungerer optimalt, vi styrker din lever og galdeblære, hvor fedt fra kosten nedbrydes og meget andet. Og med hypnosen arbejder vi med at ændre på den uhensigtsmæssige programmering der gør du spiser for meget og/eller forkert.
Læs mere om biofeedback her.

hypnose vægttab og vægtkontrol

Læs om trøstespisning og det at spise på en følelse.

Du er fuldt påklædt under biofeedbackbehandlingen, dog uden fodtøj.

Kontakt 2sindfryd ved hypnose til vægttab og vægtkontrol

Det er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at opnå et varigt vægttab og forbedre din livsstil. Gennem de otte-tolv sessioner, der strækker sig over otte til tolv uger, vil vi anvende biofeedback og hypnose som effektive redskaber til at hjælpe dig med at opnå din målsætning. Jeg fortæller med glæde mere om behandlingen og tidligere resultater.

Se kundeudtalelserne nedenfor, eller kontakt mig direkte på telefonnummer: +45 51 71 91 42 eller skriv til mig på info@2sindfryd.dk hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at booke behandlingen hos mig! Jeg sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.