Trøstespisning behandling

Har du fået lidt for mange kilo på sidebenene? Kan det være fordi du ubevidst søger trøst i mad eller søde sager. Så kan du få hjælp til trøstespisning hos mig. De klienter som kommer til mig fordi de er blevet lidt for tunge, undre sig tit over at vægten stille og roligt bare stiger og stiger. Det sker selv om de mener at de hverken spiser for meget og/eller forkert. Men det viser sig gang på gang at de spiser på en følelse som ked af det hed, kedsomhed eller ensomhed.

Slip af med følelserne og stop med trøstespisning

Når de f.eks. føler sig ked søger de ubevidst trøst i mad eller søde sager. De opnår en kortvarig trøst, for derefter at bebrejde sig selv at de har “rygrad som en regnorm”. Hvorefter de igen søger trøst (afledningsmanøvre for følelsen) i mad eller slik og det hele starter forfra igen.

De er endt i nedadgående spiral. Processen kan skabe andre negative følelser som vrede, skyld, frustration og risikoen for at ende i en depression stiger. Med hypnoseterapi i kombination med Biofeedback, vil vi i fællesskab finde frem til, hvorfor den følelse du handler på er opstået og hvornår. Dermed får vi løst op for den uhensigtsmæssige programmering af dit underbevidste sind.

Sammen vil vi skabe din positive forandring med hypnose og biofeedback!

Biofeedback skaber balance i kroppen. Det sker blandt andet med en effektiv udrensning, hvor kroppens naturlige balance bliver genoprettet.

Læs om sukkerafvænning her.

Læs om vægtoptimering her.