Betina Stagegaard Løchte

Betina Stagegaard Løchte

Jeg er 55 år og mor til 3 børn, 2 voksne og en efternøler på 16 år samt et par bonusbørn. Jeg blev uddannet og NGH certificeret hypnotisør og terapeut og selvhypnose instruktør i 2010 og har efterfølgende videreuddannet mig til NGH certificeret underviser i hypnose samt certificeret Ondamed ® Biofeedback behandler. Jeg kan faktisk slet ikke lade være med at uddanne og videreudvikle mig, så har også taget kurser i smertehåndtering, tandlægeskræk, NLP og yderligere en hypnoseuddannelse.
Mine specialer er bl.a. rygestop og sukker afhængighed.

Jeg har arbejdet med mennesker i hele mit voksenliv, først som uddannet tandklinikassistent som jeg arbejdede med i ca. 30 år og de sidste 12 år som professionel behandler. Derudover har jeg sideløbende, i de sidste 6 år hjulpet min mand som konsulent i hans firma.

Jeg sad i en længere årrække i bestyrelsen hos National Guild of Hypnotist (NGH) som er en verdensomspændende sammenslutningen af certificeret hypnotisører. Her arbejdede jeg bl.a. for at styrke fagligheden og viden om hypnose.

Jeg synes jeg har det dejligste arbejde, tænk at få lov til at gøre en forskel for det menneske som har valgt at lade mig være deres guide på deres rejse mod positiv forandring.

Uddannelses baggrund

 • National Guild of hypnotists certificeret underviser i hypnose
 • National Guild of Hypnotists certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. (CH)
 • Certificeret 5-PATH® hypnoterapeut
 • Certificeret 7th Path® selvhypnose instruktør
 • Certificeret Ondamed® Biofeedback behandler
 • Kursus i håndtering af patienter der er nervøse for at gå til tandlæge
 • NLP.
 • Certificeret i smertehåndtering.
 • Certificeret Rinse and shine selvhypnose instruktør.
 • Workshop instruktør.
 • Tandklinikassistent.
 • MPA Personligheds profil analyse certificeret
 • Tidligere bestyrelsesmedlem af National Guild of Hypnotist i danmark

Det er vigtigt for mig at mine klienter oplever at de møder empati, tryghed, respekt og omsorg når de kommer til mig.

Jeg har tavshedspligt og jeg efterlever National Guild of Hypnotist etiske regler.