5-PATH®​ Hypnose terapi

5-path®​ avanceret hypnose & terapi

5-PATH® Hypnose terapi er udviklet af Calvin Banynan, Banyan Hypnosis Center i Californien. Det er en avanceret, struktureret og moderne hypnose terapi bestående af 5 faser.

Det betyder ikke nødvendigvis at du skal havde 5 sessioner, idet en session kan indeholde flere faser. De fleste vil opleve at de har opnået deres forandring i løbet af 4 sessioner. Faktisk vil de fleste opleve en positiv forandring allerede efter den første session med 5-PATH® Hypnose terapi .

Med 5-PATH® Hypnose terapi er det følelser, tanker og adfærd vi arbejder med. Dit sind er fantastisk til at vise os, hvorfor du tænker, føler og handler/reagere som du gør.

Når du er i et terapiforløb hos mig, vil du få en hjemmeopgave, nemlig en unik selv-hypnose. Selv-hypnosen er konstrueret til at sammen med 5-PATH® Hypnose terapi at skabe positiv forandring.

Al hypnose er selvhypnose

Så det er vigtigt du taler og tænker kærligt om og til dig selv.

I en forsamtale, finder vi sammen frem til hvad dit mål for netop din forandring er. Det er også i forsamtalen jeg fortæller om hvad hypnose er og her du vil få svar på alle de spørgsmål om hypnose, du måtte have. Ingen spørgsmål er for dumme, for der findes mange fordomme om hypnose.

Når du har fået svar på alle dine spørgsmål, vil vi i tæt samarbejde og på sikker vis arbejde hen imod din positive forandring.

Ved hjælp af 5-PATH® Hypnose terapi, kombineret med kognitiv terapi, guides du trygt gennem din proces.

Det er en god ide at booke 4 aftaler hver af 1 1/2 times varighed med 6-10 dage i mellem til et terapi forløb, for på den måde at sikre dig at der er ledige tider i aftalebogen.